Pagina's

vrijdag 31 mei 2013

de 2013 trouwjurken accessoires trouwjurken trends 2013

2013 trouwjurken
huwelijk kan worden gezegd dat een huwelijksfeest te zijn was een belangrijke figuur in het huwelijk, meestal, hij bruid zal dan een meisje doe een matrone van eer, ook een aantal mensen te behagen 6 ~ 12 vriendin of zussen, waarvan er een is de belangrijkste bruiloft, anderen noemen het "met getrouwde" of "wedding". deelnemen aan de 2013 huwelijk, huwelijken dragen? in het vroege voorjaar als de bruiloft voor u en om te beginnen met de voorbereiding van uw trouwjurken vroeg. nieuw jaar nieuwe kleding mode trend, 2013 trouwjurken eruit?, welke stijl? een kijkje hieronder, de 2013 trouwjurk gedragen de juiste is.

2013 trouwjurk de dress code:
u wilt letten op veel details abour kiezen trouwjurk. eerst op de trouwjurken, te vergelijken met de stijl, kwaliteit en pasvorm is het belangrijkste. volgens zijn eigen temperament te kiezen, moet de bruid letten. niet het blind nastreven van stijl u wilt, u wilt selecteren voor hen. Kies een jurk, naast de noodzaak om aandacht voor detail, moet letten op de kleur en de mix van kleding. rekening houdend met de verschillende toepassingen van elke jurk, kiest elk een andere kleur stijlen zoveel mogelijk.

in 2013, bruidsjurk kleuren
1, op de bruiloft, trouwjurk kleur beter dan de bruid jurken een beetje licht, kleur in warme tinten.
2, niet dragen witte jurken op bruiloft, om zo te vermijden afleidend. bruid en trouwjurken zijn dan het laden is het een beetje licht, verenigd met de bruiloft.
3, voor de feestelijke tafel, kunt u een aantal rode kleding accessoires, zoals een rode rok, rode riem of kleding toe te voegen met kleine gebieden van rood. dragen ook een aantal warme tinten rood, roze, licht geel, enzovoort.
4, de dag deel te nemen aan een formele bruiloft, meer monochrome kleding, aandacht voor de kleur van het lichaam te veel niet te verschijnen, het geeft frivole een plechtig gevoel.
5, is het best niet om zwart te dragen om een ​​bruiloft bij te wonen en, in het bijzonder, dragen zwarte mesh kousen.
ten tweede, de 2013 trouwjurken stijl
1, bruid trouwjurk ontwerpen dan eenvoudig. tussen kleding stijl avondjurken en casual jurken, heb een grote zip rond portemonnee niet te selecteren, te groots, kunnen zich richten op de kleine jurk.
2 jurken low-key te zijn, gewetensvolle, niet te bloot, anders zal de bruid donder te nemen, zal het ongenoegen van de oudsten ook een aanwezigheid.
3, om te voorkomen dat het dragen van te formeel of te casual, kunnen lid worden van de mode-elementen in detail.
als je het dragen van een pak met een modieuze kant kant jas, jas met een soort van kleine lussen, heldere kleuren, kralen en kleurrijke mozaïeken, kan sexy buik band.
4, bruidsmeisje jurk niet te kort om outdoor activiteiten te vermijden, vandaar, zijn onverenigbaar met de gelegenheid.
derde, de 2013 trouwjurken accessoires
1 kop heb geen van uw bruiloft tiara, als de bruid is wit lang garen, draag je witte rokken, als de bruid niet dragen lange garens, die van u het dragen van haar kleren.
2, de meid beter niet veeg de lipstick, gebruik gewoon set it off voor de bruid.
3, is het best niet om sieraden te nemen, onderscheiden zich niet meer dan de bruid. als je wilt om de kenmerken van de huwelijken benadrukken, draagt ​​een witte zijden sjaal rond de nek.
hoe zit het met die suggereren? smil hopen dat deze standpunten geeft je helpen, als je meer wilt weten, kunt u inloggen op onze website en neem contact met ons op, wij geven u meer hulp te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten